Wie zijn wij?

De ThuiswerkScan/DigitaalwerkScan is een initiatief van:

  • Thuiswerkhulp.nl
    Thuiswerkhulp.nl is een platform voor medewerkers van organisaties met informatie over de middelen die de organisatie gebruikt, aangevuld met informatie over beleid, tutorials, handleidingen, instructies en periodieke steekproeven. Thuiswerkhulp.nl werd opgericht door Geert Jan Hoge.
    Website / E-mail / LinkedIn
  • Christiaan W. Lustig
    Christiaan W. Lustig is specialist op het gebied van digital employee experience, digital workplace en intranet. Hij was oprichter van adviesbureau Brayton House en is mede-initiatiefnemer van het boek ‘Digital employee experience (#DEX)’. Hij is als digitaal strateeg verbonden aan digital agency TrueLime.
    Website / E-mail / LinkedIn

Waarom doen we dit?

Het is voor niet iedereen vanzelfsprekend om digitaal (thuis) te werken. Lang niet iedereen heeft immers de digitale vaardigheden kunnen ontwikkelen om een weg te banen in het landschap aan verschillende tools en informatiebronnen. Organisaties lopen dan ook het risico dat de kloof tussen digitaal meer en minder vaardige medewerkers groter wordt.

Met de ThuiswerkScan willen we helpen om, te midden van alle ad-hoc oplossingen die organisaties (moeten) bedenken, de blik ook te richten op een duurzame manier van digitaal (thuis)werken. Als deel van het nieuwe normaal dat de komende tijd zal ontstaan.