Wie zijn wij?

De ThuiswerkScan/DigitaalwerkScan is een initiatief van:

  • Thuiswerkhulp.nl
    Thuiswerkhulp.nl biedt een platform voor medewerkers van organisaties met informatie over de middelen die de organisatie gebruikt, aangevuld met informatie over beleid, tutorials, handleidingen, instructies en periodieke steekproeven.
    Website / E-mail / LinkedIn
  • Brayton House
    Brayton House helpt organisaties hun digital employee experience (#DEX) continu verbeteren, en hun intranet en digital workplace inrichten en optimaliseren. Resultaat? Betere tools en digitale vaardigheden. Efficiƫntere en effectievere communicatie, dienstverlening en samenwerking. En vooral blijere medewerkers.
    Website / E-mail / LinkedIn

Waarom doen we dit?

Het is voor niet iedereen vanzelfsprekend om digitaal (thuis) te werken. Lang niet iedereen heeft immers de digitale vaardigheden kunnen ontwikkelen om een weg te banen in het landschap aan verschillende tools en informatiebronnen. 

Organisaties lopen dan ook het risico dat de kloof tussen digitaal meer en minder vaardige medewerkers groter wordt.

Met de ThuiswerkScan willen we helpen om, te midden van alle ad-hoc oplossingen die organisaties (moeten) bedenken, de blik ook te richten op een duurzame manier van digitaal (thuis)werken. Als deel van het nieuwe normaal dat de komende tijd zal ontstaan.

Doe mee

Meedoen met uw team, afdeling of organisatie? Het kost niets! Het enige dat we vragen is dat u een (voor uw organisatie unieke) link verspreidt onder medewerkers. De rest doen wij.